English
mooie Vuntusplas!
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
entree De eend!
Zon achter de wolken
terras De Eend

Olijven plukken

Workshop olijven plukken

Ieder jaar rond november zijn de olijven rijp en gaat het feest van het oogsten beginnen.

U kunt, alleen of met een gezelschap, dit geweldige evenement meemaken en helpen bij het plukken van de olijven gevolgd door een bezoek aan de frantoia (olijvenperserij). Hier kunt u het volledige proces van het persen van de olijven volgen en het resultaat van het plukken en persen ter plaatse proeven onder het genot van een open haard vuur tesamen met een bruschetta. (In de openhaard geroosterd brood ingesmeerd met de net gemaakte olie.)

Tevens geniet u iedere dag bij zowel de lunch als het diner van een traditionele Italiaanse maaltijd!
Twee speciale Italiaanse koks zijn iedere dag aanwezig om u te laten genieten van de Italiaanse keuken.

Voor de deelname betaalt u slechts de reis en de helft van de huur van het huis (€ 32,50 per persoon per dag)
Verder dient u nog eenmalig € 25,00 te betalen voor de Italiaanse belasting omdat u daar werk verricht. Dit is met ingang van 2013, Italie probeert ook zijn balans in orde te krijgen.

De kosten van het ontbijt, de Italiaanse pranzo (lunch) en cena (diner) zijn voor de eigenaar van de olivetto (olijfgaard). Uiteraard dient u overdag in de olijfgaard te werken, maar ik kan u garanderen dat dat een geweldige ervaring is!

Mocht u een dag niet willen werken maar lekker de omgeving gaan verkennen of iets anders doen dan kan dat ook. U betaalt dan alleen voor de maaltijden.

U WILT DIT ZEKER NIET MISSEN!

Klik hier voor het online aanmeldformulier.







  Alle velden zijn verplicht
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond