Menu De Eend serveren wij voor gezelschappen groter dan 10 personen.
Prijs van het Menu De Eend bedraagt € 34,75 per persoon, uw gasten maken de keuze op de avond zelf.
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Wilt u ook dagverse groenten op tafel dan komt er € 1,50 per persoon bij
Voorgerechten keuze uit:
CARPACCIO
De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing
WILDE GIJP
Huisgemaakte paté van wild en gevogelte met een rode uiencompote
HOMELESS
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflook- kruidensaus kruipen
MAITRE PIERRE *
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd
Hoofdgerechten keuze uit:
DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus en roze peper
SLIPTONG
Twee in de roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus
SPARERIBS
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes
EMPENADA *
Enveloppe van bladerdeeg gevuld met spinazie, brie, noten en zoete aardappel geserveerd met Ajvar
* Vegetarisch of kan vegetarisch geserveerd worden
Nagerechten keuze uit:
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
CRÈME BRULÉE
Gekarameliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel
YOYO
Twee bollen huisgemaakt biologisch yoghurtijs