Menu De Eend serveren wij voor gezelschappen groter dan 10 personen.Prijs van het Menu De Eend bedraagt € 34,50 per persoon, uw gasten maken de keuze op de avond zelf.
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Wilt u ook dagverse groenten op tafel dan komt er € 1,50 per persoon bij
Voorgerechten keuze uit:
CARPACCIO
De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing
WILDE GIJP
Huisgemaakte kruidige roompaté van wild en gevogelte met frisse rode koolsalade en truffel-balsamicostroop
HOMELESS
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflook- kruidensaus kruipen
MAITRE PIERRE *
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd
Hoofdgerechten keuze uit:
DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus en roze peper
ROKERTJE
Warm gerookte zalmforelfilet met mosterd-dille créme fraîche
SPARERIBS
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes
THAISE CURRY *
Vegetarische Thaise curry met jack fruit, kokosmelk en veel groenten, geserveerd met witte rijst
* Vegetarisch of kan vegetarisch geserveerd worden
Nagerechten keuze uit:
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
HERFST CRÉME BRULEE
Franse roompudding met kastanje en afgedekt met laagje caramel
TRIFLE
Trifle van stoofpeer, romige mascarpone- vanillecréme en speculaaskruim