De prijs van het Menu De Fuut bedraagt € 31,50 per persoon en wordt geserveerd aan gezelschappen groter dan 15 personen.
De keuze van de gerechten wordt door uw gasten op de avond zelf gemaakt.
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Wilt u ook dagverse groenten op tafel dan komt er € 1,50 per persoon bij
Voorgerechten keuze uit:
MAITRE PIERRE *
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,
geserveerd met een kaascrouton
ABRAHAM *
Licht gebonden Franse mosterdsoep met gerookte zalm
BOEJON
Dubbel getrokken wildbouillon met bospaddenstoelen en doperwtjes
Hoofdgerechten keuze uit
DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met grand marnier- sinaasappelsaus
SPARERIBS
Onovertroffen, geserveerd met koude sausjes
TEMPO DOELOE
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, kroepoek, atjar, seroendeng en frites
EVERGREEN *
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde vergeten groenten, rucola en honing-crème fraîchesaus
Nagerechten keuze uit:
CRÈME BRULÉE
Gekarameliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel
DAME BLANCHE
Vanilleroomijs met slagroom en warme chocoladesaus
KOFFIE
koffie zonder alcohol naar wens
* Vegetarisch of kan vegetarisch
geserveerd worden