English
entree van De eend
Terrasfoto met Coupe Romanoff
entree De eend!
Zon achter de wolken
uitzicht vanaf De Eend!
Serre van De Eend aan de Vuntusplas

Menu De Fuut

De prijs van het Menu De Fuut bedraagt € 31,50 per persoon en wordt geserveerd aan gezelschappen groter dan 15 personen.
De keuze van de gerechten wordt door uw gasten op de avond zelf gemaakt.
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Wilt u ook dagverse groenten op tafel dan komt er € 1,50 per persoon bij

 

Voorgerechten keuze uit:                                                                                                

MAITRE PIERRE *                                                                                                                       
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,
geserveerd met een kaascrouton

ABRAHAM *                                                                                                                                     
Licht gebonden Franse mosterdsoep met gerookte zalm

BOEJON         
Dubbel getrokken wildbouillon met bospaddenstoelen en doperwtjes

 
Hoofdgerechten keuze uit 

DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met grand marnier- sinaasappelsaus

 SPARERIBS    
Onovertroffen, geserveerd met koude sausjes

TEMPO DOELOE
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, kroepoek, atjar, seroendeng en frites

EVERGREEN *
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde vergeten groenten, rucola en honing-crème fraîchesaus


Nagerechten keuze uit:

CRÈME BRULÉE
Gekarameliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel                 

DAME BLANCHE
Vanilleroomijs met slagroom en warme chocoladesaus  

KOFFIE
koffie zonder alcohol naar wens      

 

 * Vegetarisch of kan vegetarisch
geserveerd worden

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond