English
entree van De eend
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
Verwen Me Nu voorgerechten
entree De eend!
Terrasfoto met Coupe Romanoff
mooie Vuntusplas!

Menu De Fuut

De prijs van het Menu De Fuut bedraagt € 29,50 per persoon en wordt geserveerd aan gezelschappen groter dan 15 personen.
De keuze van de gerechten wordt door uw gasten op de avond zelf gemaakt.
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Wilt u ook dagverse groenten op tafel dan komt er € 1,50 per persoon bij

Voorgerechten

MAITRE PIERRE *    
Echte Franse uiensoep op basis  van rode wijn, knoflook en natuurlijk….UIEN, met een kaascrouton geserveerd                                                                                                    

VISSOEP
Rijkelijk gevulde Zuid-Franse vissoep met een druppeltje Pernod geserveerd met croutons

BOEJON   
Dubbelgetrokken lamsbouillon met lente-ui en groene asperges

 

Hoofdgerechten, geserveerd met frites en frisse compote 

DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus en roze peper

SPARERIBS    
Onovertroffen, geserveerd met koude knoflook- en cocktailsaus

TEMPO DOELOE
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, kroepoek, atjar en seroendeng

EVERGREEN *
Salade met gebakken geitenkaas,  rucola , geroosterde amandelen
en honing-crème fraîchesaus

 * Vegetarisch of kan vegetarisch geserveerd worden


Nagerechten

CREME BRULEE                                                         
Franse roompudding gemaakt met limoen en afgedekt met dun laagje caramel


DAME BLANCHE
Vanilleroomijs met slagroom en warme chocoladesaus     

KOFFIE NAAR WENS  
koffie naar wens zonder alcohol  

 

* Vegetarisch of kan vegetarisch geserveerd worden

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond