Menu De Eend
Voor gezelschappen van 8 personen of meer, bieden wij naast de verkorte dinerkaart ook een heerlijk 3 gangen-keuzemenu aan voor € 52,50.
(uitsluitend voor het hele gezelschap mogelijk)
Voorgerechten
keuze uit:
TRIO VAN VLEES, welke bestaat uit:
1) CARPACCIO van dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing
2) GIJP, huisgemaakte paté van gevogelte met chutney van rode ui en cranberry's.
3) HOMELESS: wijngaardslakken in kruidenroomsaus
of
TRIO VAN VIS welke bestaat uit:
1) AALTJE: ambachtelijk gerookte paling
2) SOLO: Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise
3) COCKTAIL: minicocktail van Hollandse garnaaltjes
of
TRIO VAN VEGA, welke bestaat uit:
1) EVERGREEN, stukje gegrilde geitenkaas met honingdressing
2) VEGAN: minisalade met lichtpikante tofu en taugé
3) PIERRE: kopje echte Franse uiensoep
Hoofdgerechten
keuze uit:
DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus
BONITO
Gegrilde tonijnmoot met Ponzumayonaise
TOURNEDOS ( meerprijs 5,00 )
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus
RISOTTO FUNGHI *
Overheerlijke Italiaanse risotto met bospaddenstoelen, truffel en Grana Padanokaas
Kan V vegan indien gewenst
Nagerechten
keuze uit:
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
CRÈME BRULÉE
Gekaramelliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel
HERFST TRIFLE
Trifle van stoofpeer, banketbakkersroom en speculaaskruimels!! HEMELS!!
SCROPPINO
Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco
KOFFIE DE EEND
De inhoud verklappen we niet, maar is erg lekker! (met alcohol)