Lunchkaart voor groepen

Lunchtoppers
keuze uit: Italiaanse witte bol of ambachtelijk bruin ciabatta-broodje belegd met:

 

- Gerookte zalm met sla, rode ui, kappertjes, komkommer en mierikswortelsaus

€ 12,50

- Gebakken geitenkaas, sla, geroosterde amandelen en honingdressing 

€   9,75

- Gerookte eendenborst, sla, appel, komkommer en frambozendressing

€   9,75

- Carpaccio, rucola, Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing

€ 12,50

 

 

KROKET BROOD
Twee ambachtelijke Loosdrechtse vleeskroketten geserveerd met Frans landbrood wit of bruin en mosterd
(Ook kunt u vegetarische kroketten bestellen)

€   9,50

 

KROKET FRITES
Ambachtelijke Loosdrechtse vleeskroket met frites (kan ook vegetarisch)

€   8,00

SOEPEN

 

MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan)
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN

€  7,50

LANKOEST

Bisque van langoustines met rouille en focacciatoast

€  9,50

SALADES
ook als hoofdgerecht te bestellen, extra groot en met frites, € 5,50 extra

 

EVERGREEN  (vega)
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing en crème fraîche

€ 13,75

 

SALADE DE EEND
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes, geroosterde tuinboontjes en frambozendressing

€ 15,75

 


Of als het hele gezelschap uitgebreider wil eten kunt u ook kiezen uit onderstaand menu:

VOORGERECHTEN
 
CARPACCIO € 14,75
De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing


VISTRIO € 21,50
Ambachtelijk gerookte paling, gemarineerde gamba's en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise
 
GIJP € 11,50
Huisgemaakte paté van gevogelte met een chutney van roodfruit

MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan) €  7,50
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd

LANKOEST €  9,50
Bisque van langoustines met rouille en focacciatoast

EVERGREEN (vega) € 13,75
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en honing-crème fraîchesaus

HOOFDGERECHTEN
 
DUCKY € 23,50
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus

TOURNEDOS  € 26,50
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas, 150 gram, geserveerd met klassieke pepersaus

TEMPO DOELOE € 22,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, vers zoetzuur van komkommer, seroendeng, gegrilde ananas en huisgemaakte pindasaus

BONITO € 24,50
Gegrilde tonijnsteak met ponzu-mayonaise

RISOTTO BURRATA (vega, kan ook vegan) € 22,50                                                                           
Overheerlijke tomatenrisotto met bosuitje, Parmezaan en hier overheen de enige echte romige Italiaanse burrata en verse basilicum


                 NAGERECHTEN
 
DAME BLANCHE € 8,50
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
Voor de liefhebber met advocaat + € 2,00

CRÈME BRULÉE  € 7,50
Gekarameliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel

SCROPPINO € 8,50
Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco

PAVLOVA € 8,75            
Meringue met lemoncurd, zomerfruit, vanille-ijs en geslagen room

DESSERT VAN DE DAG                      
                                               

 

 

 




 

Maak je website met Websitemachine.nl