Lunchkaart voor groepen
Lunchtoppers |
|
- Gerookte zalm met sla, rode ui, kappertjes, komkommer en mierikswortelsaus |
€ 12,50 |
- Gebakken geitenkaas, sla, geroosterde amandelen en honingdressing (vega) |
€ 9,75 |
- Gerookte eendenborst, sla, appel, komkommer en frambozendressing |
€ 9,75 |
- Carpaccio, rucola, Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing |
€ 12,50 |
|
|
KROKET BROOD |
€ 9,50
|
KROKET FRITES |
€ 8,00 |
SOEPEN |
|
MAITRE PIERRE vega, kan ook vegan |
€ 7,50 |
PAUL’S VISSOEP Rijkelijk gevulde Zuid-Franse vissoep met een druppeltje Pernod, geserveerd met croutons |
€ 8,00 |
|
|
SALADES |
|
EVERGREEN , vega |
€ 13,75
|
SALADE DE EEND |
€ 14,75 |
Of als het hele gezelschap uitgebreider wil eten kunt u ook kiezen uit onderstaand menu:
VOORGERECHTEN | |
CARPACCIO De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing |
€ 13,75
|
VISTRIO Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise |
€ 21,50
|
GIJP |
€ 10,75 |
MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan)Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd |
€ 7,50 |
PAUL’S VISSOEP |
€ 8,00 |
EVERGREEN (vega) Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en honing-crème fraîchesaus |
€ 13,75 |
HOOFDGERECHTEN |
|
DUCKY |
€ 23,50 |
TOURNEDOS |
€ 29,50 |
TEMPO DOELOE |
€ 22.50
|
BONITO |
€ 24,50 |
RISOTTO BURRATA * (Kan vegan indien gewenst) |
€ 21,50 |
NAGERECHTEN |
|
DAME BLANCHE |
€ 8,50 |
CRÈME BRULÉE |
€ 7,50 |
SAY CHEESE |
€ 8,75 |
SCROPPINO |
€ 8,50 |