Kerstmenu 2023
Wij zijn beide kerstdagen geopend! 1e Kerstdag vanaf 17.30 uur, 2e kerstdag al vanaf 12.00 uur kerstavond zijn wij gesloten |
DINER EERSTE KERSTDAG: Amuse Heerlijke huisgemaakte verrassingsamuse |
Voorgerecht * Carpaccio van hertenrug met hazelnoot, truffeldressing zoetzure rode kool of * Tartaar van tonijn met sesamdressing en licht pikante gamba of * Tartaartje van couscous met granaatappel, Vadouvan, rozijntjes en pijnboompitjes |
Tussengerecht * Wildbouillon met fazant en paddenstoelen of * Licht gebonden schaaldierensoep met garnalen en scheutje cognac |
||
Verfrissing * Spoom van bergamot, spumante en roomijs |
||
Hoofdgerecht * Ossenhaas met een saus van gekaramelliseerde uitjes of * Kabeljauwmoot met saffraansaus of * "Wellington" van spitskool, zoete aardappel, brie, walnoot en vegetarisch gehakt de hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, kerstcompote en frites met mayonaise |
||
Kerstdessert Mousse van tiramisu met kersenijs en slagroom
|
De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 69.50 per persoon. De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 77.50 per persoon. |
![]() |
||
LUNCH EN DINER TWEEDE KERSTDAG Op tweede kerstdag is De Eend reeds geopend vanaf 12.00 uur. Op deze dag werken wij zonder tafellinnen.
|
||
LUNCHMENU: Voorgerecht (los besteld € 18,50) * Carpaccio van hertenrug met hazelnoot,truffeldressing en zoetzure rode kool |
optioneel Tussengerecht (meerprijs € 8,50) * Spoom van bergamot, spumante en roomijs |
||
***** * Ossenhaas met een saus van gekaramelliseerde uitjes of * Kabeljauwmoot met saffraansaus of * "Wellington" van spitskool, zoete aardappel, brie, walnoot en vegetarisch gehakt
***** |
||
Kerstdessert (los besteld € 12,50) Mousse van tiramisu met kersenijs en slagroom
|
De prijs van het 3-gangen lunchmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) bedraagt € 59.50 per persoon |