Kerstmenu 2023

Wij zijn beide kerstdagen geopend!

1e Kerstdag vanaf 17.30 uur, 2e kerstdag al vanaf 12.00 uur

kerstavond zijn wij gesloten

DINER EERSTE KERSTDAG:

Amuse

Heerlijke huisgemaakte verrassingsamuse

Voorgerecht

* Carpaccio van hertenrug met hazelnoot, truffeldressing zoetzure rode kool

of

* Tartaar van tonijn met sesamdressing en licht pikante gamba
in krokant bakje geserveerd

of

* Tartaartje van couscous met granaatappel, Vadouvan, rozijntjes en pijnboompitjes

 

Tussengerecht

* Wildbouillon met fazant en paddenstoelen

of

* Licht gebonden schaaldierensoep met garnalen en scheutje cognac

 
 

Verfrissing

* Spoom van bergamot, spumante en roomijs

 
 

Hoofdgerecht

* Ossenhaas met een saus van gekaramelliseerde uitjes

of

      * Kabeljauwmoot met saffraansaus

of

* "Wellington" van spitskool, zoete aardappel, brie, walnoot en vegetarisch gehakt

de hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, kerstcompote en frites met mayonaise

 
 

Kerstdessert

Mousse van tiramisu met kersenijs en slagroom

 

 
  De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 69.50 per persoon.
De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 77.50 per persoon.
 

   

LUNCH EN DINER TWEEDE KERSTDAG

Op tweede kerstdag is De Eend reeds geopend vanaf 12.00 uur.

Op deze dag werken wij zonder tafellinnen.
U kunt naast het kerstmenu ook kiezen uit onze aangepaste à la carte lunch- en dinerkaart
( graag aangeven bij reserveren )


Wij serveren het kerstmenu ( lunch en diner ) uitsluitend op reservering.
De keuken is op tweede kerstdag open van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 uur tot 22.00

LUNCHMENU:

Voorgerecht (los besteld  € 18,50)

* Carpaccio van hertenrug met hazelnoot,truffeldressing en zoetzure rode kool

of

* Tartaar van tonijn met sesamdressing en licht pikante gamba
in krokant bakje geserveerd

of

* Tartaartje van couscous met granaatappel, Vadouvan, rozijntjes en pijnboompitjes

*****

optioneel Tussengerecht (meerprijs € 8,50)

 * Spoom van bergamot, spumante en roomijs

*****
Hoofdgerecht
(los besteld  € 32,50)

* Ossenhaas met een saus van gekaramelliseerde uitjes

of

      * Kabeljauwmoot met saffraansaus

of

* "Wellington" van spitskool, zoete aardappel, brie, walnoot en vegetarisch gehakt


de hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, kerstcompote en frites met mayonaise

***** 

Kerstdessert (los besteld  € 12,50)

Mousse van tiramisu met kersenijs en slagroom

 

De prijs van het 3-gangen lunchmenu  (voor-, hoofd- en nagerecht) bedraagt € 59.50  per persoon

 

Maak je website met Websitemachine.nl