Kerstmenu 2022

Wij zijn beide kerstdagen geopend!

1e Kerstdag vanaf 17.30 uur, 2e kerstdag al vanaf 12.00 uur

DINER EERSTE KERSTDAG:

Amuse
Heerlijke huisgemaakte verrassingsamuse

Voorgerecht
Trio van lekkernijen:

 

- Huisgemaakte grove wildpaté met een preiselbeerencompôte geserveerd

- Kroketje van pastinaak met Grana Padano en truffelmayonaise

- Sashimi van tonijn met een krokant jasje, geserveerd op een salade van wakame en ijsbergsla met een geweldige wasabi-sojadressing

 

 

Tussengerecht

* Wildbouillon met draadjesvlees en bospaddestoelen
of
* Licht gebonden schaaldierensoep met garnalen en scheutje cognac

 
 

Verfrissing
* Spoom van bloedsinaasappelsorbetijs, spumante en Grand Marnier

 
 

Hoofdgerecht
* Gebakken scharfilet met gamba, groentenspaghetti en licht pikante warme currysaus
of
      * Combinatie van eendenborst met eendenbout met een heerlijke bramensaus en een taartje van o.a. rode kool
of
      * Hertenbiefstuk met klassieke rode wijnsaus, stoofpeertje en puree van knolselderij

 
 

Kerstdessert
Trio van huisgemaakte lekkernijen:

 
 

- Limoncello cheesecake

- Sorbetijs van framboos

- Gemarmerde chocolademousse met vruchtencoulis

 
  De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 69.50 per persoon.
De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 77.50 per persoon.
 

   

LUNCH EN DINER TWEEDE KERSTDAG

Op tweede kerstdag is De Eend reeds geopend vanaf 12.00 uur.

Op deze dag werken wij zonder tafellinnen.
U kunt naast het kerstmenu ook kiezen uit onze aangepaste à la carte lunch- en dinerkaart
( graag aangeven bij reserveren )


Wij serveren het kerstmenu ( lunch en diner ) uitsluitend op reservering.
De keuken is op tweede kerstdag open van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 uur tot 22.00

LUNCHMENU:

Voorgerecht
Trio van lekkernijen (los besteld  € 17,50):

 

- Sashimi van tonijn met een krokant jasje, geserveerd op een salade van wakame en ijsbergsla met een geweldige wasabi-sojadressing       

- Huisgemaakte grove wildpaté met een peiselbeeren compôte geserveerd

- Kroketje van pastinaak met Grana Padano en truffelmayonaise

 

optioneel Tussengerecht (meerprijs € 8,50)

 * Spoom van bloedsinaasappelsorbetijs, spumante en Grand Marnier

Hoofdgerecht (los besteld  € 29,50)
* Gebakken scharfilet met gamba, groentenspaghetti en licht pikante warme currysaus
of
* Combinatie van eendenborst met eendenbout met een heerlijke bramensaus en een taartje van o.a. rode kool             
of
* Hertenbiefstuk met klassieke rode wijnsaus, stoofpeertje en puree van knolselderij

Kerstdessert (los besteld  € 12,50)
* Trio van lekkernijen:
 

- Limoncello cheesecake

- Sorbetijs van framboos

- Gemarmerde chocolademousse met vruchtencoulis

De prijs van het 3-gangen lunchmenu  (voor-, hoofd- en nagerecht) bedraagt € 57.50  per persoon

 

Maak je website met Websitemachine.nl