English
Serre van De Eend aan de Vuntusplas
mooie Vuntusplas!
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
zonsondergang op het Loenderveen
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
Terrasfoto met Coupe Romanoff

KERST 2019

Kerstsfeer bij De Eend

Kerstmenu 2019

EERSTE KERSTDAG

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij vanaf 17.30 uur het volgende kerstmenu:

Voorgerecht:
        * Trio van lekkernijen:
        - Zalmtartaar van Gravad Lachs met gemarineerde venkel, mosterddillesaus en
          wasabiparels
        - Huisgemaakte grove wildpaté met een rode uiencompôte geserveerd
        - Groentekroketje met licht gepeperde mayonaise

Tussengerecht:
        * Wildbouillon met draadjesvlees en truffelroom
              of
        *  Chinese tomatensoep met parelgort en taugeh

 Verfrissing:
        * Spoom van groene appeltjessorbetijs en munt

Hoofdgerecht:
      * Lijngevangen kabeljauwfilet met gamba, groentenspaghetti en kreeftenjus
           of
      * Parelhoenfilet gevuld met pistache en gedroogde tomaten geserveerd met linguini en      
         rode wijnsaus
         of
      * Getrancheerde ossenhaas met puree van gerookte aardappel, geroosterde wintergroenten                                               
        en saus van gebakken knoflook

 Kerstdessert:
        * Trio van lekkernijen:
         - Sinaasappel cheesecake
         - Sorbetijs van kersen
         - Gemarmerde chocolademousse met vruchtencoulis


De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 62,50 per persoon.
De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 69,50 per persoon.

 

TWEEDE KERSTDAG

Op tweede kerstdag is De Eend reeds geopend vanaf 12.00 uur.
Op deze dag werken wij zonder tafellinnen en kunt u naast onderstaand lunchmenu ook kiezen uit
onze a la carte lunch  en dinerkaart.  
Wij serveren het kerstmenu ( lunch en diner ) uitsluitend op reservering.
De keuken is op tweede kerstdag open van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 uur tot 22.00

LUNCHMENU:

Voorgerecht:
* Trio van lekkernijen:
- Wildbouillon met draadjesvlees en truffelroom
- Zalmtartaar van Gravad Lachs met gemarineerde venkel, mosterddillesaus en Wasabiparels        
- Groentekroketje met licht gepeperde mayonaise

Naar keuze ( meerprijs € 7,50 ) :
- Spoom van groene appeltjessorbetijs en munt

Hoofdgerecht:
- Gebakken zeewolffilet met gamba, groentenspaghetti en kreeftenjus
of
 - Parelhoenfilet gevuld met pistache en gedroogde tomaten geserveerd met linguini en      
    rode wijnsaus
of
- Getrancheerde ossenhaas met puree van gerookte aardappel, geroosterde wintergroenten                                               
   en saus van gebakken knoflook

Kerstdessert:
* Trio van lekkernijen:
- Sinaasappel cheesecake
- Sorbetijs van kersen
- Gemarmerde chocolademousse met vruchtencoulis

De prijs van het 3-gangen LUNCHmenu bedraagt € 55,00  per persoon.

Op tweede kerstdag serveren zowel het kerstmenu alsook de a la carte kaart


Kinderkerstmenu  € 32,50

Voorgerecht (los besteld € 9,50)

* Kleine carpaccio van ossenhaas met geraspte Italiaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing
                              of
* Gerookte zalm met mierikswortelsaus (apart geserveerd) en een toastje


Hoofdgerecht (los besteld € 16,50)

* Gebakken zalmfiletje met remouladesaus, frites, huisgemaakte appelcompote
                                of
* Gebakken kinderbiefstuk met gebakken champignons, frites, huisgemaakte appelcompote 
                                  of
* Pasta Bolognese met geraspte kaas

Nagerecht (los besteld € 6,50)

* Vrolijk kerstdessert

 

 

 

 







  Alle velden zijn verplicht

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond