English
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
mooie Vuntusplas!
genieten op het terras 1
Verwen Me Nu voorgerechten
entree van De eend
entree 2 De eend!

KERST 2019

Kerstsfeer bij De Eend

Kerstmenu 2019

EERSTE KERSTDAG

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij vanaf 17.30 uur het volgende kerstmenu:

Voorgerecht:
        * Trio van lekkernijen:
        - Zalmtartaar van Gravad Lachs met gemarineerde venkel, mosterddillesaus en
          wasabiparels
        - Huisgemaakte grove wildpaté met een rode uiencompôte geserveerd
        - Groentekroketje met licht gepeperde mayonaise

Tussengerecht:
        * Wildbouillon met draadjesvlees en truffelroom
              of
        *  Chinese tomatensoep met parelgort en taugeh

 Verfrissing:
        * Spoom van groene appeltjessorbetijs en munt

Hoofdgerecht:
      * Gebakken zeewolffilet met gamba, groentenspaghetti en kreeftenjus
           of
      * Parelhoenfilet gevuld met pistache en gedroogde tomaten geserveerd met linguini en      
         rode wijnsaus
         of
      * Getrancheerde ossenhaas met puree van gerookte aardappel, geroosterde wintergroenten                                               
        en saus van gebakken knoflook

 Kerstdessert:
        * Trio van lekkernijen:
         - Sinaasappel cheesecake
         - Sorbetijs van kersen
         - Gemarmerde chocolademousse met vruchtencoulis


De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 62,50 per persoon.
De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 69,50 per persoon.

 

TWEEDE KERSTDAG

Op tweede kerstdag is De Eend reeds geopend vanaf 12.00 uur.
Op deze dag werken wij zonder tafellinnen en kunt u naast onderstaand lunchmenu ook kiezen uit
onze a la carte lunch  en dinerkaart.  
Wij serveren het kerstmenu ( lunch en diner ) uitsluitend op reservering.
De keuken is op tweede kerstdag open van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 uur tot 22.00

LUNCHMENU:

Voorgerecht:
* Trio van lekkernijen:
- Wildbouillon met draadjesvlees en truffelroom
- Zalmtartaar van Gravad Lachs met gemarineerde venkel, mosterddillesaus en Wasabiparels        
- Groentekroketje met licht gepeperde mayonaise

Naar keuze ( meerprijs € 7,50 ) :
- Spoom van groene appeltjessorbetijs en munt

Hoofdgerecht:
- Gebakken zeewolffilet met gamba, groentenspaghetti en kreeftenjus
of
 - Parelhoenfilet gevuld met pistache en gedroogde tomaten geserveerd met linguini en      
    rode wijnsaus
of
- Getrancheerde ossenhaas met puree van gerookte aardappel, geroosterde wintergroenten                                               
   en saus van gebakken knoflook

Kerstdessert:
* Trio van lekkernijen:
- Sinaasappel cheesecake
- Sorbetijs van kersen
- Gemarmerde chocolademousse met vruchtencoulis

De prijs van het 3-gangen LUNCHmenu bedraagt € 55,00  per persoon.

Op tweede kerstdag serveren zowel het kerstmenu alsook de a la carte kaart


Kinderkerstmenu  € 32,50

Voorgerecht (los besteld € 9,50)

* Kleine carpaccio van ossenhaas met geraspte Italiaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing
                              of
* Gerookte zalm met mierikswortelsaus (apart geserveerd) en een toastje


Hoofdgerecht (los besteld € 16,50)

* Gebakken zalmfiletje met remouladesaus, frites, huisgemaakte appelcompote
                                of
* Gebakken kinderbiefstuk met gebakken champignons, frites, huisgemaakte appelcompote 
                                  of
* Pasta Bolognese met geraspte kaas

Nagerecht (los besteld € 6,50)

* Vrolijk kerstdessert

 

 

 

 







  Alle velden zijn verplicht

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond