English
Zon achter de wolken
entree De eend!
entree 2 De eend!
uitzicht vanaf De Eend!
zonsondergang op het Loenderveen
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend

KERST 2018

Kerstsfeer bij De Eend

Ook dit jaar is De Eend weer beide kerstdagen geopend!

Ons  KERSTMENU bestaat uit:

Voorgerecht:
* Trio van lekkernijen te weten:
        - Tartaartje van gerookte en rauwe zalm met een mosterddillesaus
        - Gecarameliseerd soesje gevuld met geitenkaasmousse op een bedje van rucola   
        - Gerookte eendenborst gevuld met eendenpaté en daar bij een mango-picalilly
       
Tussengerecht:
 *
Wildbouillon met geconfijte eendenbout, bospaddestoelen en truffelroom

 Verfrissing:
* Spoom van prosecco, framboos en sneeuwvlokken

 Hoofdgerecht keuze uit:
 * Gebakken zeewolf met roergebakken venkel, puree van knolselderij en verse
    kruiden-tomatensaus
of
    * Hertenbiefstuk met rode kool, puree van kastanje, stoofpeertje en wildsaus
of
   * Ossenhaas met gepofte knoflooksaus, geroosterde seizoensgroenten en puree van zoete aardappel

 Kerstdessert:
* Trio van lekkernijen te weten:
      
   - Trifle van banoffee pie
          - Pecannoten-caramelijs
           - Chocolademousse waarin stukjes chocolade


De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 59,50 per persoon.
De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 67,50 per persoon.


Mochten er onverhoopt gerechten bijzitten die u echt niet lust of mag eten dan kunt u dat gewoon doorgeven en wij hebben dan een oplossing voor u. (Graag even van te voren doorgeven)


TWEEDE KERSTDAG

Op tweede kerstdag is De Eend reeds geopend vanaf 12.00 uur voor zowel de lunch alsook voor het diner.
Op deze dag werken wij zonder tafellinnen , wij serveren dan zowel het kerstmenu alsook onze à la carte kaart!
Wij serveren het kerstmenu uitsluitend op reservering. 

Komt u ook kerstfeest bij ons vieren: reserveren is noodzakelijk!
U bent op beide dagen meer dan welkom.  

De Eend
035-5825511 

 


Kinderkerstmenu  € 29,50

Voorgerecht (los besteld € 7,50)

* Kleine carpaccio van ossenhaas met geraspte Italiaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing
                              of
* Gerookte zalm met mierikswortelsaus (apart geserveerd) en een toastje
                               of
* Tomatensoep gevuld met huisgemaakte kerstballen en kerstslinger van vermicelli

Hoofdgerecht (los besteld € 16,50)

* Gebakken zalmfiletje met remouladesaus, frites, huisgemaakte appelcompote
                                of
* Gebakken kinderbiefstuk met gebakken champignons, frites, huisgemaakte appelcompote 
                                  of
* Pasta Bolognese met geraspte kaas

Nagerecht (los besteld € 6,50)

* Vrolijk kerstdessert

 

 

 

 







  Alle velden zijn verplicht

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond