English
mooie Vuntusplas!
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
Serre van De Eend aan de Vuntusplas
uitzicht vanaf De Eend!
entree van De eend
Terrasfoto met Coupe Romanoff

Home

Lieve gasten,

Wat fijn dat we jullie vanaf maandag weer mogen verwelkomen bij de Eend!

Helaas zit er op dit moment een fout in het reserveringssysteem waardoor er online tijden beschikbaar staan, die niet beschikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk dat uw reservering verzet moet worden. Excuses voor het ongemak, we werken hard aan een oplossing. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 035 582 5511.

 


Wist U al dat U bij ons een interboat SLOEP kunt huren?

Voor info, klik op sloep

 

In verband met de uitbraak van het coronavirus is De Eend gesloten tot1 juni 2020 maar.... daarna bent u meer dan welkom!!!

Natuurlijk zullen wij ons aan de voorgeschreven regels houden en hebben we ook ons reserveringssysteem aangepast om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zie reserveren

Wilt u onze olijfolie of een kadobon kopen dan kunt u ons een mailtje sturen met uw wensen en adres en zullen we voor verzending of bezorging zorgen.

Ik wens u allen een goede gezondheid toe en sterkte in deze moeilijke en
rare tijd.

Annemieke Ostendorf

 

 

Primeur: de nieuwe oogst olijfolie is binnen!

Natuurlijk biologisch, koud geperst, en door de vroege pluk en persing binnen 12 uur na het plukken:

EXTRA EXTRA VERGINE!!!!,    lage zuurgraad, super gezond!


    Ingang van De Eend  

Welkom bij Eetcafe de Eend!
Op het moment dat u uw auto verlaat en naar De Eend toeloopt merkt u meteen dat deze locatie anders is dan u van menig restaurant zou verwachten.

De combinatie van restaurant, zoetwatervisserij, jachthaven en botenbouw is natuurlijk niet zo snel gevonden. Eenmaal binnen wordt u omarmd door de warme en gastvrije sfeer van het interieur.

Een ongedwongen sfeer van stijlvol, klassiek met een snufje Eend.
Subtiele verlichting aangevuld met romantisch kaarslicht maakt dat u extra geniet van uw lunch, diner of feestavond.

Veel streek en seizoensgebonden gerechten vindt u op de menukaart.
Wat denkt u van ambachtelijk gerookte paling, heerlijke huisgemaakte roompaté of in bockbier gestoofde Angus sucade.

En kent u onze Bourgondische lamsschouder al?
Waarschijnlijk wel want iedereen heeft het over dit gerecht. Staat al 25 jaar op onze menukaart en is ongelooflijk lekker.

De Eend wordt ook geroemd om zijn fantastische bediening.
Vriendelijkheid is hier een veelomvattend begrip. Zowel de bediening als ook de keukenbrigade hebben veel plezier in hun werk en de gasten van De Eend zullen dit ook zeker ervaren.

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, vul dan bij 'bericht' van onderstaand formulier 'nieuwsbrief' in. U ontvangt dan een bericht als we nieuwe gerechten of iets te vieren hebben.

Klik hier voor meer informatie over uw privacy en onze diensten.







  Alle velden zijn verplicht
Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond