English
entree van De eend
Serre van De Eend aan de Vuntusplas
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
Verwen Me Nu voorgerechten
Zon achter de wolken
entree 2 De eend!

Dinerkaart: voorgerechten

VOORGERECHTEN
 
GIJP € 9,75
Huisgemaakte paté van gevogelte met vijgenjam apart geserveerd   
   
CARPACCIO  € 13,25
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola,
geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing.                                                            Ook te bestellen als XL                                                                                              Voor de liefhebber met eendenleverkrullen €   6,00 extra
€ 17,50
   
STRIPPERS                                                                                                   3 stuks 
€ 11,25
Grote garnalen gebakken met knoflook en olijfolie en geserveerd met aioli,            
deze jongens zijn reeds 'gestript'.                                                                     6 stuks
€ 22,50
   
VISTRIO € 21,50
Ambachtelijk gerookte paling,Hollandse garnalen en gerookte Noorse zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise, geserveerd met toast en boter  
   
HOMELESS €  9,75
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflooksaus kruipen (9 stuks)  

COPPA DI PARMA
Ambachtelijke gerijpte Italiaanse ham met peer, rucola, walnoot en balsamicostroopje

€ 13,50
HOLLANDS GLORIE €  9,75
Gebakken mosselen met een in warme knoflook-uiensaus  
   
SOEPEN  
MAITRE PIERRE * €  6,75
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,                  met een kaascrouton geserveerd  
   
VISSOEP €  7,50
Rijkelijk gevulde Zuid-Franse vissoep met een druppeltje Pernod, geserveerd met croutins  
   
   
   
   
SALADES  
Ook als hoofdgerecht te bestellen, extra groot en met frites, € 5,00 extra  
   
EVERGREEN *   € 13,50
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing  en crème fraîche  
   
SALADE DE EEND € 13,50
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes,
geroosterde tuinboontjes en frambozendressing.                                                         Voor de liefhebber met eendenleverkrullen   €   6,00 extra
 
   
   
   

 

   De met * afgebeelde gerechten zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch bereid worden


Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond