English
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
terras De Eend
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
uitzicht vanaf De Eend!
Verwen Me Nu voorgerechten
entree van De eend

Dinerkaart: voorgerechten

VOORGERECHTEN
 
GIJP € 9,75
Huisgemaakte paté van gevogelte met vijgenjam apart geserveerd   
   
CARPACCIO  € 13,25
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola,
geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing.                                                            Ook te bestellen als XL                                                                                              Voor de liefhebber met eendenleverkrullen €   6,00 extra
€ 17,50
   
STRIPPERS                                                                                                   3 stuks 
€ 11,25
Grote garnalen gebakken met knoflook en olijfolie en geserveerd met aioli,            
deze jongens zijn reeds 'gestript'.                                                                     6 stuks
€ 22,50
   
VISTRIO € 21,50
Ambachtelijk gerookte paling,Hollandse garnalen en gerookte Noorse zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise, geserveerd met toast en boter  
   
HOMELESS €  9,75
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflooksaus kruipen (9 stuks)  
   
DIM SUM € 11,50
Gestoomde Chinese hapjes (5 stuks) op traditionele wijze geserveerd met Oosterse dipsausjes  

COPPA DI PARMA
Ambachtelijke gerijpte Italiaanse ham met peer, rucola, walnoot en balsamicostroopje

€ 13,50
HOLLANDS GLORIE €  9,75
Gebakken mosselen met een in warme knoflook-uiensaus  
   
SOEPEN  
MAITRE PIERRE * €  6,75
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,                  met een kaascrouton geserveerd  
   
VISSOEP €  7,50
Rijkelijk gevulde Zuid-Franse vissoep met een druppeltje Pernod, geserveerd met croutins  
   
   
   
   
SALADES  
Ook als hoofdgerecht te bestellen, extra groot en met frites, € 5,00 extra  
   
EVERGREEN *   € 13,50
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing  en crème fraîche  
   
SALADE DE EEND € 13,50
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes,
geroosterde tuinboontjes en frambozendressing.                                                         Voor de liefhebber met eendenleverkrullen   €   6,00 extra
 
   
   
   

 

   De met * afgebeelde gerechten zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch bereid worden


Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond