Dinerkaart voor groepen
VOORGERECHTEN |
|
CARPACCIO De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing |
€ 13,75
|
VISTRIO Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise |
€ 21,50
|
GIJP Huisgemaakte paté van gevogelte preiselbeerencompôte |
€ 10,75 |
MAITRE PIERRE Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd |
€ 7,50 |
EVERGREEN Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en honing-crème fraîchesaus |
€ 13,75 |
HOOFDGERECHTEN |
|
DUCKY Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus |
€ 23,50 |
TOURNEDOS Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus |
€ 29,50 |
TEMPO DOELOE Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, vers zoetzuur van komkommer, seroendeng, gegrilde ananas en huisgemaakte pindasaus |
€ 21,50 |
GOUDEN VANGST Op de huid gebakken doradefilets met een saus van crème fraîche, wasabi en limoen |
€ 24,50 |
RISOTTO FUNGHI (kan ook vegan) Overheerlijke Italiaanse risotto met bospaddenstoelen, truffel en Grana Padanokaasm |
€ 21,50 |
NAGERECHTEN |
|
DAME BLANCHE Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus Voor de liefhebber met advocaat + € 2,00 |
€ 7,50 |
BANOFFEETRIFLE Trifle van banaan, mascarponecrème, karamelsaus en koekkruim |
€ 8,50 |
CRÈME BRULÉE Gekarameliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel |
€ 7,50 |
SCROPPINO Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco |
€ 7,50 |
CHOCOLICIOUS Trio van huisgemaakte chocolademousse, brownie en stracciatella-ijs |
€ 9,50 |