English
Serre van De Eend aan de Vuntusplas
genieten op het terras 2
entree 2 De eend!
entree De eend!
entree van De eend
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant

Dinerkaart voor groepen

VOORGERECHTEN

 
CARPACCIO
De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing
Voor de liefhebber met eendenleverkrullen + € 7,50

€ 13,75

 

VISTRIO
Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise

€ 21,50

 

GIJP
Huisgemaakte paté van gevogelte compôte van rode ui en rozemarijn

€ 10,75

MAITRE PIERRE
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd

€ 6,75

EVERGREEN
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en honing-crème fraîchesaus

€ 13,50

HOOFDGERECHTEN

 

DUCKY
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus

€ 19,50

TOURNEDOS
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus

€ 27,50

TEMPO DOELOE
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, atjar, seroendeng en frites

€ 17,75

ROKERTJE
Huisgerookte zalmmoot met gebakken venkel en een verse mierikswortel-crème fraîche

€ 22,50

PASTA FUNGHI
Lintpasta met een romige paddenstoelen-truffelsaus, rucola en Grana Padanokaas

€ 18,50

NAGERECHTEN

 

DAME BLANCHE
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
Voor de liefhebber met advocaat + € 2,00

€ 7,50

BANOFFEE TRIFLE
Trifle van banaan, mascarpone crème, caramelsaus en koekkruim

€ 7,75

KLETSKOP
Pecannoten-caramelijs met kletskop en slagroom

€ 7,50

SCROPPINO
Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco

€ 6,00

CRÈME BRULÉE
Gekaramelliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel

€ 7,25



Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond