VOORGERECHTEN |
|
CARPACCIO De alom bekende, op Italiaanse wijze gemarineerde ossenhaas met o.a. verse Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing Voor de liefhebber met eendenleverkrullen + € 7,50 |
€ 13,75
|
VISTRIO Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise |
€ 21,50
|
GIJP Huisgemaakte paté van gevogelte compôte van rode ui en rozemarijn |
€ 10,75 |
MAITRE PIERRE Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk uien, met een kaascrouton geserveerd |
€ 6,75 |
EVERGREEN Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en honing-crème fraîchesaus |
€ 13,50 |
HOOFDGERECHTEN |
|
DUCKY Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus |
€ 21,50 |
TOURNEDOS Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus |
€ 27,50 |
TEMPO DOELOE Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, vers zoetzuur van komkommer, seroendeng, gebakken banaan en huisgemaakte pindasaus |
€ 18,75 |
BONITO Gegrilde tonijnsteak met ponzu-mayonaise |
€ 22,50 |
POKÉ BOWL poké bowl met licht pikante tempeh, avocado, wakamé en sojaboontjes, geserveerd met quinoa |
€ 18,50 |
NAGERECHTEN |
|
DAME BLANCHE Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus Voor de liefhebber met advocaat + € 2,00 |
€ 7,50 |
BANOFFEE TRIFLE Trifle van banaan, mascarpone crème, caramelsaus en koekkruim |
€ 7,75 |
KLETSKOP Pecannoten-caramelijs met kletskop en slagroom |
€ 7,50 |
SCROPPINO Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco |
€ 6,00 |
CRÈME BRULÉE Gekaramelliseerde crème gemaakt met verse vanille en een vleugje sinaasappel |
€ 7,25 |