KAASFONDUE € 18,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen.
TAJIN € 16,50
Kruidige stoofschotel met diverse peulvruchten, zoete aardappel, dadels en munt,
geserveerd met parelcouscous.
PASTA FUNGHI € 17,50
Lintpasta met een romige paddenstoelen-truffelsaus, rucola en Grana Padanokaas.
STRIPPERS € 24.50
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli.
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje! 6 stuks
STOOFAAL € 25,50
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd
ROKERTJE € 22,50
Huisgerookte zalmmoot met gebakken venkel en een verse mierikswortel-crème fraîche
GUL
Gebakken kabeljauwfilet in de oven gegaard met mosterd, tomaat en kruidenpaneer € 24,75
SLIPPERTJE 2 stuks € 18,50
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus 3 stuks € 21,50
DUCKY € 18,50
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus
KLASSIEKER € 21,50
Gebakken kalfslever met uitgebakken spek, ui, appel en balsamico-stroopje
SUDDER € 21,50
In herfstbock gestoofde sukade van Black Angusrund geserveerd met een puree van
knolselderij en aardappel
TOURNEDOS € 24,75
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met originele pepersaus of
met gebakken ui en champignons
SPARERIBS € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes
TEMPO DOELOE € 17,75
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng en huisgemaakte satésaus
PEKINGEEND € 24,50
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Dagverse groenten en/of groene salade zijn apart te bestellen voor € 1,50 per schaaltje