English
Zon achter de wolken
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
zonsondergang op het Loenderveen
terras De Eend
entree De eend!
Verwen Me Nu voorgerechten

Dinerkaart: hoofdgerechten

POKÉ BOWL  
Met sushirijst, avocado, wortel, ijsbergsla, sojaboontjes en wakamé  
- Vega *: met tempeh en taugé € 15,00
- Vis     : met Hollandse garnalen en zalmfilet € 17,50
   
HOOFDGERECHTEN - VEGETARISCH  
KAASFONDUE € 18,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen  
   
SJIELIE SIN CARNE € 17,50
Gemengde bonenschotel met za’atar kruiden, avocadocrème en tacoschelp  
   
HOOFDGERECHTEN – VIS  
STRIPPERS € 23,25
Grote garnalen gebakken in onze eigen olijfolie met knoflook en geserveerd met aioli  
Op de kop en de staart na is het lijfje vandeze jongens ontdaan van zijn jasje  
   
STOOFAAL € 24,50
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd
 
   
ZALLEMACHTIG € 18,50
Gebakken zalmfilet gegaard met grove mosterd en dille geserveerd met witte vermouth-saus  
   
ZILT EN ZALIG                                           
€ 17,50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met salsa verde  
   
SLIPPERTJE                                                                                                    2 stuks
€ 16,50
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus                                      3 stuks € 19,50
   
HOOFDGERECHTEN – VLEES  
DUCKY € 17,75
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus  
   
OVERSTAG € 21,50
Gebakken varkenshaas met een romige paddestoel-truffelsaus  
   
BOURGONDIËR € 29,75
Gestoofde en gekaramelliseerde lamsschouder met o.a. verse knoflook,
op Bourgondische wijze geserveerd met Provençaalse saus. Minimaal 700 gram!
 
   
TOURNEDOS € 24,75
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus;  
of met gebakken ui en champignons  
   
SPARERIBS € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes  
   
TEMPO DOELOE € 17,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng
 
  € 22,50
PEKINGEEND  
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)
 

         

 

                                                                                                                                   


Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond