English
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
zonsondergang op het Loenderveen
mooie Vuntusplas!
Zon achter de wolken
genieten op het terras 1
entree 2 De eend!

Dinerkaart: hoofdgerechten

Visgerechten

LOOSDRECHT'S DELIGHT
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd en dille met gekookte aardappeltjes geserveerd

€ 24,50

ROKERTJE
Warm gerookte zalmforelfilet met mosterd-dille crème fraîche

€16,50      

SLIPPERTJE 
In de roomboter gebakken slibtongetjes met remouladesaus
€ 16,50
€ 19,50

KABELJAUW
In de oven gegaarde kabeljauwfilet op een bedje van sliertgroenten met romige
witte wijnsaus waarin peterselie

€ 21,50

Vleesgerechten

OUT OF THE BOX
In bockbier gestoofde rundersucade van het Black Angusbeef met hutspot en jus                                                                                                                                 

€ 21,50
DUCKY 
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus en roze peper


€ 17,50
BOURGONDIËR 
Gestoofde en gecarameliseerde lamsschouder met o.a. verse knoflook, op Bourgondische wijze geserveerd met Provençaalse saus (minimaal 700 gram!)


€ 29,50
TOURNEDOS 
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas met klassieke pepersaus


€ 24,50
SPARERIBS 
Onovertroffen, geserveerd met koude knoflook- en cocktailsaus

€ 17,50
TEMPO DOELOE 
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, kroepoek, atjar en seroendeng


€ 16,25
PEKINGEEND! 
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus.
Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten )

€ 21,50

Vegetarische Gerechten

KAASKLETS
Fantastische klassieke kaasfondue met vers stokbrood en rauwkost om te dippen     

€ 17,75

THAISE CURRY
Thaise curry met jack fruit, kokosmelk en veel groenten, geserveerd met witte rijst
€ 15,00

PASTA                                      
Tagliatelle met spinazie, geroosterde pompoen, ricotta, walnoot en citroen
€ 17,50

 


Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond