English
Terrasfoto met Coupe Romanoff
entree De eend!
Serre van De Eend aan de Vuntusplas
entree van De eend
genieten op het terras 1
genieten op het terras 2

Dinerkaart: hoofdgerechten

  

HOOFDGERECHTEN - VEGETARISCH

KAASFONDUE                                                                                                                                     € 18,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen.

TAJIN                                                                                                                                                     € 16,50
Kruidige stoofschotel met diverse peulvruchten, zoete aardappel, dadels en munt,
geserveerd met parelcouscous.

PASTA FUNGHI                                                                                                                                   € 17,50
Lintpasta met een romige paddenstoelen-truffelsaus, rucola en Grana Padanokaas.                                        

HOOFDGERECHTEN – VIS

STRIPPERS                                                                                                                                           € 24.50
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli.
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje! 6 stuks

STOOFAAL                                                                                                                                             € 25,50
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd

ROKERTJE                                                                                                                                             € 22,50
Huisgerookte zalmmoot met gebakken venkel en een verse mierikswortel-crème fraîche            

GUL                                                                                                                                      
Gebakken kabeljauwfilet in de oven gegaard met mosterd, tomaat en kruidenpaneer          € 24,75

SLIPPERTJE                                                                                                                         2 stuks     € 18,50
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus                                          3 stuks     € 21,50

HOOFDGERECHTEN – VLEES

DUCKY                                                                                                                                                     € 18,50
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus

KLASSIEKER                                                                                                                                          € 21,50
Gebakken kalfslever met uitgebakken spek, ui, appel en balsamico-stroopje

SUDDER                                                                                                                                                   € 21,50
In herfstbock gestoofde sukade van Black Angusrund geserveerd met een puree van
knolselderij en aardappel

TOURNEDOS                                                                                                                                          € 24,75
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met originele pepersaus of
met gebakken ui en champignons
  
SPARERIBS                                                                                                                                             € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes

TEMPO DOELOE                                                                                                                                    € 17,75
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng en huisgemaakte satésaus

PEKINGEEND                                                                                                                                         € 24,50
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compote
Dagverse groenten en/of groene salade zijn apart te bestellen voor € 1,50 per schaaltje

                                                                                                                                      


Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond