English
mooie Vuntusplas!
terras De Eend
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
zonsondergang op het Loenderveen
entree van De eend

Dinerkaart: hoofdgerechten

Poké Bowls

Met sushirijst, avocado, wortel, ijsbergsla, sojaboontjes en wakamé en..

Vega ***         met zoetzure groenten, tempeh en taugé                                      Kip                   met krokante kippendijen en cashewnoten   

HOOFDGERECHTEN - VEGETARISCH

                      € 17,50           € 17,50
KAASFONDUE € 18,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen  
   
THAISE CURRY € 16,50
Thaise curry met jack fruit, kokosmelk en veel groenten, geserveerd met witte rijst  
   
HOOFDGERECHTEN – VIS  
STRIPPERS € 24,50
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aioli
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje! 6 STUKS
 
   
STOOFAAL € 24,50
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd
 
   
BONITO € 21,50
Gegrilde tonijnmoot met citroen en sojamayonaise  
   
SLIPPERTJE                                                                                                   2 stuks
€ 17,50
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus                                 3 stuks € 21,50
   
PUUR NATUUR
 
Gestoomde kabeljauwfilet met verse lavas-mosterdsaus  € 23,50
   
HOOFDGERECHTEN – VLEES  
DUCKY € 18,50
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus  
   
OSSOBUCO A LA TAJIN € 21,50
Zacht gegaarde lamsschenkel geserveerd in Italiaanse tomatensaus met doperwtjes en
gekookte aardappeltjes
 
   
TOURNEDOS € 24,75
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus   
   
SPARERIBS € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes  
   
TEMPO DOELOE € 17,75
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng
 
  € 22,50
PEKINGEEND  
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)
 

         

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compôte
Dagverse groenten zijn apart te bestellen voor € 1,50 per schaaltje

                                                                                                                                   


Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond