English
Verwen Me Nu voorgerechten
zonsondergang op het Loenderveen
terras De Eend
mooie Vuntusplas!
entree De eend!
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant

Dinerkaart: hoofdgerechten

POKÉ BOWL  
Met sushirijst, avocado, wortel, ijsbergsla, sojaboontjes en wakamé  
- Vega *: met tempeh en taugé € 15,00
- Vis     : met Hollandse garnalen en zalmfilet € 18,50
- Eend   : met pekingeend en cashewnoten                                                                      € 17,50
   
HOOFDGERECHTEN - VEGETARISCH  
KAASFONDUE € 18,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen  
   
THAISE CURRY € 15,00
Thaise curry met jack fruit, kokosmelk en veel groenten, geserveerd met witte rijst  
   
HOOFDGERECHTEN – VIS  
STRIPPERS € 23,25
Grote garnalen gebakken in onze eigen olijfolie met knoflook en geserveerd met aioli  
Op de kop en de staart na is het lijfje van deze jongens ontdaan van zijn jasje  
   
STOOFAAL € 24,50
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd
 
   
BONITO € 21,50
Gegrilde tonijnmoot met citroen en sojamayonaise  
   
SLIPPERTJE                                                                                                    2 stuks
€ 16,50
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus                                      3 stuks € 19,50
   
HOOFDGERECHTEN – VLEES  
DUCKY € 17,75
Rosé gebakken tamme eendenborst met sinaasappelsaus  
   
CONFIT DE CANARD € 17,50
Geconfijte eendenbout geserveerd met knolselderijpuree en een saus van bospaddestoelen  
   
OUT OF THE BOX € 21,50
Zacht gegaarde kalfssucade met een saus van trappistenbier  
   
TOURNEDOS € 24,75
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus;  
   
SPARERIBS € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes  
   
TEMPO DOELOE € 17,75
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet, geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng
 
  € 22,50
PEKINGEEND  
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)
 

         

 

                                                                                                                                   


Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl achtergrond