Dinerkaart
Voorgerechten
GIJP € 10,75
Huisgemaakte paté van gevogelte met preiselbeerencompôte
CARPACCIO € 13,75
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing
VISTRIO € 21,50
Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise, geserveerd met toast en boter
TSUNA € 18,50
Sashimi van tonijn met een krokant jasje, geserveerd op een salade van wakame en ijsbergsla met een geweldige wasabi-sojadressing
STRIPPERS 3 st. € 12,50 | 6 st. € 24,75
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje
HOMELESS € 12,50
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflooksaus kruipen (9 stuks)
VEGACADO € 10.50
Halve avocado gevuld met een tartaar van aubergine, kappertjes, pijnboompitjes en olijf,
geserveerd met rucola-olie
Soepen
MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan) € 7,50
Echter Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk...UIEN,
geserveerd met kaascrouton
PAUL’S VISSOEP € 8,00
Rijkelijk gevulde Zuid-Franse vissoep met een druppeltje Pernod, geserveerd met croutons
Salades
ook als hoofdgerecht te bestellen: 5,50 extra (extra groot met frites)
EVERGREEN (vega) € 13,75
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing en crème fraîche
SALADE DE EEND € 15,75
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes, geroosterde tuinboontjes en frambozendressing
SALADE BEEF TERIYAKI € 17,50
Gemengde salade met gewokte ossenhaaspuntjes, taugé, edamameboontjes en teriyakisaus
Hoofdgerechten - vegetarisch
KAASFONDUE € 23,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen
RISOTTO BURRATA * € 21,50
Overheerlijke tomatenrisotto met lente-uitje, Parmezaan en hier overheen de echte
romige Italiaanse burrata en verse basilicum
Hoofdgerechten - vis
STRIPPERS € 27,75
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje
STOOFAAL € 28,75
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met gekookte aardappeltjes geserveerd
BONITO € 24,50
Gegrilde tonijnsteak met ponzu-mayonaise
SLIPPERTJE € 26,50
In roomboter gebakken sliptongetjes (2 stuks) met remouladesaus
Hoofdgerechten - vlees
DUCKY € 23,50
Rosé gebakken tamme eendenborstfilet met sinaasappelsaus
OUT OF THE BOX € 24,50
In seizoensbier gegaarde kalfssukade van het Black Angusrund geserveerd met stamppotje van rucola en zijn eigen jus
TOURNEDOS 140 gram € 23,50 | 180 gram € 29,50
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas met originele pepersaus
SPARERIBS € 23.50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes
TEMPO DOELOE € 22,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, vers zoetzuur van komkommer, seroendeng, gegrilde ananas en huisgemaakte satésaus
PEKINGEEND € 26,50
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé en hoisinsaus. Specialiteit van de Eend! (bereidingstijd 20 minuten)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compôte
Dagverse groenten en/of Hollandse salade met o.a. tomaat, komkommer en gekookt eitje zijn aparte te bestellen voor € 3,50 per schaaltje
Extra bakje frites voor 2 personen € 3,50
Nagerechten
CRÈME BRULÉE € 7,50
Gekaramelisserde crème gemaakt van verse vanille en een vleugje sinaasappel
DAME BLANCHE € 8,50
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
Voor de liefhebber met advocaat + € 2,00
SABAYON € 9,50
Koud geserveerde champagne-sabayon met rood fruit en bolletje vanille-ijs
SAY CHEESE € 8,75
Onze huisgemaakte cheesecake van witte chocolade en frambozencompote
COUPE RIETJE BES € 8,50
Gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom
SCROPPINO € 7,50
Shake van citroenijs, vanille roomijs, limoncello en prosecco
KAASPLANK € 14,50
Diverse binnen- en buitenlandse kazen met kletsenbrood en appelstroop