Dinerkaart

Voorgerechten

GIJP   € 10,75
Huisgemaakte paté van gevogelte met preiselbeerencompôte


CARPACCIO   € 13,75
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing

VISTRIO   € 21,50
Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise, geserveerd met toast en boter

JAMMIE JAMMIE (vega, kan ook vegan)   € 12,50
In de oven gegaarde loempia gevulde met fetakaas, courgette, aubergine en zongedroogde tomaat met huisgemaakte srirachamayonaise

STRIPPERS   3 st. € 12,50 | 6 st. € 24,75
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje

HOMELESS   € 9,75
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflooksaus kruipen (9 stuks)

UIT D'OUWE DOOS   € 13,50
Klassieke wildragout met o.a. champignons, zilveruitjes en bladerdeegbakje à la Eend

 

Soepen

MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan)   € 7,50
Echter Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk...UIEN,
geserveerd met kaascrouton

ABRAHAM (kan ook vega)   € 8,00
Licht gebonden Franse mosterdsoep met bosui en spekjes

BOEJON   € 7,50
Dubbel getrokken wildbouillon met wildgehaktballetjes

 

Salades
ook als hoofdgerecht te bestellen: 5,50 extra (extra groot met frites)

EVERGREEN (vega)   € 13,75
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing en crème fraîche

SALADE DE EEND   € 14,75
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes, geroosterde tuinboontjes en frambozendressing

HERFSTSALADE (kan ook vega met gorgonzola i.p.v. hertenham of vegan)   € 17,50
Gemengde salade met hertenham, paddenstoelen, stoofpeer, walnoot en cranberrydressing

 

Hoofdgerechten - vegetarisch

KAASFONDUE € 23,50
Fantastische klassieke kaasfondue geserveerd met stokbrood en rauwkost om te dippen

RISOTTO FUNGHI (vega, kan ook vegan)   € 21,50
Overheerlijke Italiaanse risotto met bospaddenstoelen, truffel en Grana Padano

 

Hoofdgerechten - vis

STRIPPERS   € 27,75
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje

STOOFAAL   € 28,75
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met gekookte aardappeltjes geserveerd

GOUDEN VANGST   € 24,50
Op de huid gebakken doradefilets met een saus van crème fraîche, wasabi en limoen

SLIPPERTJE   € 26,50
In roomboter gebakken sliptongetjes (2 stuks) met remouladesaus

OUDE ZUWE € 28,50
Roodbaarsfilet met gerookte zalm, gebakken in een jasje van gesponnen tarwe en met traditionele beurre blancsaus geserveerd

Hoofdgerechten - vlees

DUCKY   € 23,50
Rosé gebakken tamme eendenborstfilet met sinaasappelsaus

OUT OF THE BOX   € 24,50
In bockbier gegaarde sukade van het Black Angusrund geserveerd met hutspot en zijn eigen jus

KLASSIEKER   € 25,00
Gebakken kalfslever met uitgebakken spek, appel, ui en balsamicostroopje

TOURNEDOS   140 gram € 23,50 | 180 gram € 29,50
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas met originele pepersaus

CONFIT DE CANARD € 23,50
Gekonfijte Veluwse eendenbout met zuurkool à la Eend en gevogelte-jus

TEMPO DOELO   € 21,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, vers zoetzuur van komkommer, seroendeng, gebakken banaan en huisgemaakte satésaus

PEKINGEEND   € 25,00
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé en hoisinsaus. Specialiteit van de Eend! (bereidingstijd 20 minuten)

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en frisse compôte
Dagverse groenten en/of groene salade zijn aparte te bestellen voor € 3,00 per schaaltje
Extra bakje frites voor 2 personen € 3,50

 

Nagerechten

CRÈME BRULÉE   € 7,50
Gekaramelisserde crème gemaakt van verse vanille en een vleugje sinaasappel

DAME BLANCHE   € 7,50
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus
Voor de liefhebber met advocaat + € 2,00

CHOCOLICIOUS  € 9,50
Trio van huisgemaakte chocolademousse, brownie en straciatella-ijs

BANOFFEE-TRIFLE   € 8,50
Trifle van banaan, mascarponecrème, caramelsaus en koekkruim

KRUIMELTJE   € 8,50
Crumble van gebakken stukjes appel met boerenjongens, amandel, kaneelijs en slagroom

SCROPPINO   € 7,50
Shake van citroenijs, vanille roomijs, limoncello en prosecco

KAASPLANK   € 14,50
Diverse binnen- en buitenlandse kazen met kletsenbrood en appelstroop

 

Maak je website met Websitemachine.nl