English
entree van De eend
zonsondergang op het Loenderveen
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant
terras De Eend
entree De eend!
Terrasfoto met Coupe Romanoff

DAGSPECIALITEITEN

Deze week, buiten de menukaart om:

 

Voorgerecht:
* Heerlijke mosterdsoep met gerookte zalm                                            € 7,50

Hoofdgerecht:
* Geconfijte eendenbout met rodeport jus                                                €20,50
* Zeeuwse mosselen met 3 huisgemaakte sausjes, frites en salade     € 21,50

Nagerecht:
* Tarte tartin van peer met vanille-roomijs                                               € 8,25

 

En natuurlijk ook weer een nieuw 3x3 Verwen Me Nu:

Het verwen me-nu is een proeverij menu,
u hoeft niet te kiezen, u krijgt het allemaal,  per 3 gerechtjes tegelijk geserveerd!!


Het verwen Me Nu van september is:

Voorgerecht (  deze gang los besteld € 10,50 ):   
- Carpaccio van tonijn met wakame en avrugadressing
- Soepje van zoete aardappel met walnoot
- Coppa van wildzwijn met Amsterdams vet (jonge raapstelen) en truffeldressing


Hoofdgerecht ( deze gang los besteld 24,50):                                                                                                              
- Scholfilet gelakt met gele curry
- Kroketje van paddenstoel en pastinaak
- Confit van Veluwse eend met portsaus


Nagerecht ( deze gang los besteld 8,50 ): 
- Pompoentaartje
- Chocolademousse
- Caramel-pecanotenijs

Is 3 gangen te veel? Of liever combineren met een gerecht van de kaart?
Geen probleem, de gangen zijn ook los te bestellen.

De prijs van bovenstaand menu bedraagt € 37,50 per persoon

 

 

Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond