English
uitzicht vanaf De Eend!
mooie Vuntusplas!
entree De eend!
zonsondergang op het Loenderveen
Serre van De Eend aan de Vuntusplas
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant

Bezorg en afhaalkaart diner

Wij wensen u een goed, gezellig en bovenal gezond Nieuwjaar !

Vanaf woensdag 12 januari zijn wij iedere dag geopend voor afhaal en bezorging vanaf 12:00 uur!

U kunt bestellen tot 19:30 uur en laten bezorgen* of afhalen tot 20:00 uur

Bestellen kan via telefoonnummer: 035 582 55 11   

*tot 5km en boven € 50,- geen bezorgkosten | boven 5km tot € 50,- bedragen de bezorgkosten € 5,-

Heerlijkheden uit eigen keuken

GIJP  € 9,50
Huisgemaakte paté van gevogelte met compôte van rode ui en rozemarijn

CARPACCIO   € 10,00
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola,
geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing.
Voor de liefhebber met eendenleverkrullen + € 7,50
Ook te bestellen als XL € 15,00

VISTRIO    € 17,50
Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met
rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise, geserveerd met toast en boter 

STRIPPERS    € 9,50 (3 stuks)  |  € 19,00 (6 stuks)
Grote garnalen gebakken met knoflook en olijfolie, geserveerd met aïoli,                          
deze jongens zijn reeds 'gestript'                                                                             

EENDEN-PROEVERIJ    € 22,50
Een proeverij van gerookte zalm met mierikswortelsaus, gerookte paling, klein garnalencocktailtje,
klassieke carpaccio van ossehaas  en onze huisgemaakte pate met compôte van rode ui en rozemarijn.
Geserveerd met brood en aioli.

SOEPEN
BISQUE    € 7,50
Klassieke kreeftensoep met rivierkreeftjes en bosui 

MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan)    € 5,00
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,
geserveerd met een kaascrouton

ABRAHAM (kan ook vega)    €  5,00
Lichtgebonden Franse mosterdsoep met gerookte zalm en bosui

BOEJON    €  5,00
Dubbel getrokken wildbouillon met gemengde paddenstoelen en stoofvlees van wild

SALADES  
ook als hoofdgerecht te bestellen, extra groot en met frites, € 5,50 extra
 
SALADE EVERGREEN (vega)    € 9,50
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing en crème fraîche

SALADE DE EEND      € 10,50
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes,
geroosterde tuinboontjes en frambozendressing. Voor de liefhebber met eendenleverkrullen + € 7,50

WILDSALADE    € 12,50
Gemengde salade met hertenham, paddenstoelen, stoofpeer en walnoten, met een
zachte truffeldressing

 
HOOFDGERECHT - VEGETARISCH
THAISE CURRY       € 17,50
Heerlijke curry van  geroosterde groenten,  taugeh en Jackfruit!
Geserveerd met gemberrijst

HOOFDGERECHTEN – VIS 
STRIPPERS    € 22,50
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli.
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje! 6 stuks

STOOFAAL    € 25,00
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd

SLIPPERTJE    € 16,75 (2 stuks)   |    € 19,75 (3 stuks)                                                                                                         
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus                                         

HOOFDGERECHTEN – VLEES
CONFIT DE CANARD!    € 19,50
Geconfijte eendenbout met zuurkoolstamppot en een rode portsaus. Hmmmmmm!!!

SUDDER    € 19,75
In herfstbock gestoofde sukade van Black Angusrund geserveerd met een puree van knolselderij en aardappel

TOURNEDOS    € 25,00
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus 

SPARERIBS    € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes

TEMPO DOELOE    € 17,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng en huisgemaakte satésaus

PEKINGEEND      € 22,50
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen en frisse compote
Dagverse groenten en/of groene salade zijn apart te  bestellen voor € 2,50 per schaaltje
 
NAGERECHTEN
PERENAMANDELTAART    € 5,00
met vanillesaus

BANOFFEE TRIFLE    € 6,50
Trifle van banaan, mascarponecrème, caramelsaus en koekkruim

SCROPPINO    €  5,00
Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco

BROWNIE    €  5,00
Stukje huisgemaakte chocoladebrownie

    

Gelieve telefonisch te bestellen:  035-5825511

Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond