Bezorg en afhaalkaart diner
Wij zijn iedere dag geopend voor afhaal en bezorging vanaf 12:00 uur!
U kunt bestellen tot 19:30 uur en laten bezorgen* of afhalen tot 20:00 uur
Bestellen kan via telefoonnummer: 035 582 55 11
*tot 5km en boven € 50,- geen bezorgkosten | boven 5km tot € 50,- bedragen de bezorgkosten € 5,-
Weekspecial
Heerlijkheden uit eigen keuken
GIJP € 9,50
Huisgemaakte paté van gevogelte met compôte van rode ui en rozemarijn
CARPACCIO € 10,00
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola,
geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing.
Voor de liefhebber met eendenleverkrullen + € 7,50
Ook te bestellen als XL € 15,00
VISTRIO € 17,50
Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met
rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise, geserveerd met toast en boter
STRIPPERS € 9,50 (3 stuks) | € 19,00 (6 stuks)
Grote garnalen gebakken met knoflook en olijfolie, geserveerd met aïoli,
deze jongens zijn reeds 'gestript'
EENDEN-PROEVERIJ € 22,50
Een proeverij van gerookte zalm met mierikswortelsaus, gerookte paling, klein garnalencocktailtje,
klassieke carpaccio van ossehaas en onze huisgemaakte pate met compôte van rode ui en rozemarijn.
Geserveerd met brood en aioli.
SOEPEN
BISQUE € 7,50
Klassieke kreeftensoep met rivierkreeftjes en bosui
MAITRE PIERRE (vega, kan ook vegan) € 5,00
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,
geserveerd met een kaascrouton
ABRAHAM (kan ook vega) € 5,00
Lichtgebonden Franse mosterdsoep met gerookte zalm en bosui
BOEJON € 5,00
Dubbel getrokken wildbouillon met gemengde paddenstoelen en stoofvlees van wild
SALADES
ook als hoofdgerecht te bestellen, extra groot en met frites, € 5,50 extra
SALADE EVERGREEN (vega) € 9,50
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van honing en crème fraîche
SALADE DE EEND € 10,50
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes,
geroosterde tuinboontjes en frambozendressing. Voor de liefhebber met eendenleverkrullen + € 7,50
WILDSALADE € 12,50
Gemengde salade met hertenham, paddenstoelen, stoofpeer en walnoten, met een
zachte truffeldressing
HOOFDGERECHT - VEGETARISCH
THAISE CURRY € 17,50
Heerlijke curry van geroosterde groenten, taugeh en Jackfruit!
Geserveerd met gemberrijst
HOOFDGERECHTEN – VIS
STRIPPERS € 22,50
Grote garnalen gebakken met knoflook in onze eigen olijfolie en geserveerd met aïoli.
Op de kop en de staart na zijn deze jongens al ontdaan van hun jasje! 6 stuks
STOOFAAL € 25,00
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
gekookte aardappeltjes geserveerd
SLIPPERTJE € 16,75 (2 stuks) | € 19,75 (3 stuks)
In roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus
HOOFDGERECHTEN – VLEES
CONFIT DE CANARD! € 19,50
Geconfijte eendenbout met zuurkoolstamppot en een rode portsaus. Hmmmmmm!!!
SUDDER € 19,75
In herfstbock gestoofde sukade van Black Angusrund geserveerd met een puree van knolselderij en aardappel
TOURNEDOS € 25,00
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas geserveerd met klassieke pepersaus
SPARERIBS € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes
TEMPO DOELOE € 17,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng en huisgemaakte satésaus
PEKINGEEND € 22,50
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen en frisse compote
Dagverse groenten en/of groene salade zijn apart te bestellen voor € 2,50 per schaaltje
NAGERECHTEN
PERENAMANDELTAART € 5,00
met vanillesaus
BANOFFEE TRIFLE € 6,50
Trifle van banaan, mascarponecrème, caramelsaus en koekkruim
SCROPPINO € 5,00
Shake van citroensorbetijs, vanille roomijs, limoncello en Prosecco
BROWNIE € 5,00
Stukje huisgemaakte chocoladebrownie
Gelieve telefonisch te bestellen: 035-5825511