English
uitzicht vanaf De Eend!
Uitzicht over Vuntusplas vanuit de serre van De Eend
Terrasfoto met Coupe Romanoff
entree De eend!
terras De Eend
De Eend met uitzicht over het terras vanaf het restaurant

Afhaalkaart 2

De Eend is geopend voor het afhalen van lunch-en diner gerechten, 7 dagen per week!!

Onze afhaalregels:

- U kunt bestellen en afhalen tussen 12.00 uur en 20.00 uur
- Graag telefonisch bestellen voor 19.30 uur  op tel. 035-5825511|
- De gerechten kunnen worden bezorgd, gratis bij bestellingen boven de € 50,00 en anders wordt er € 5,00 berekend

Via onze site maar ook via facebook en instagram houden wij u graag op de hoogte van de diverse aanbiedingen en specialiteiten , gelieve ons dan te "liken" en/of te delen

En wat kunt u allemaal bestellen:................

DOOR-DE-WEEKSCHOTEL:
Ragout van eend en paddestoelen geserveerd met gebakken bloenmkool en
naar wens met verse! aardappelpuree of rijst
€ 15.00

LUNCHBOX bestaat uit:
- verse jus d'orange
- kop soep naar keuze
- vers broodje van de lunchtoppers naar keuze
Prijs: € 15,00

LUNCHTOPPERS   
Keuze uit: Italiaanse witte bol of ambachtelijk bruin piramidebroodje belegd met:
-
Gerookte zalm met sla, rode ui, kappertjes, komkommer en mierikswortelsaus €   7,50
-
Gebakken geitenkaas, sla, geroosterde amandelen en honingdressing *  €  7,00
-
Gezond: Gekookt eitje, jong belegen kaas, sla, komkommer en tomaat * €   7,00
-
Gerookte eendenborst, sla, appel, komkommer en frambozendressing €   7,50
-
Carpaccio, rucola, Grana Padano, geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing €  7,50

SNACKS
-
KROKET BROOD €  5.00
   Italiaanse bol met ambachtelijke Loosdrechtse vleeskroket
   Ook kunt u een vegetarische kroket bestellen €  5,25
-
THE KING  €  9,50
  
Kingsize runderhamburger op een Italiaanse bol met kaas, koude sausjes en garnituur                                       
-
KROKET FRITES  €  6,25
   Ambachtelijke Loosdrechtse vleeskroket met frites   ( kan ook vegetarisch )

BORRELPLANK, te bestellen voor minimaal 2 personen     prijs per persoon  € 15,00 
- Rol van gerookte eendenborst gevuld met sla, appel en frambozendressing 
- krokante pekingeend met hoi-sin saus
- oude kaas met appelstroop 
-  diverse gegrilde groenten

- olijven
- brood met aioli

SPECIALITEITEN EN VOORGERECHTEN, met stokbrood
GIJP  €  9,50
Huisgemaakte paté van gerookte eendenborst, parelhoenlever en gekonfijte eendenbout.

met compôte van rode ui en rozemarijn.

CARPACCIO  € 10,00
Dungesneden, gemarineerde ossenhaas geserveerd met Grana Padano, rucola,
geroosterde tuinboontjes en balsamicodressing.
Voor de liefhebber met eendenleverkrullen +  €   6,50

Ook te bestellen als XL € 15.00�

VISTRIO  € 17,50
Ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen en Noorse gerookte zalm met
rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise

HOMELESS  €   9,75
Dakloze wijngaardslakken die in kruidige knoflooksaus kruipen (9 stuks).

SOEPEN
MAITRE PIERRE *   €  5,00
Echte Franse uiensoep op basis van rode wijn, knoflook en natuurlijk… UIEN,
geserveerd met een kaascrouton

Soep van de dag:
TOM POM POEN *  €  5,00
Licht pittige Oosterse pompoen-kokossoep met cashewnoten, taugé en teriyaki-tofu

SALADES
ook als hoofdgerecht te bestellen, extra groot en met frites, € 5,00 extra
EVERGREEN *   € 9,50
Salade met gebakken geitenkaas, geroosterde amandelen, rucola en een dressing van
honing en crème fraîche

SALADE DE EEND  € 10,50
Aangeklede salade van o.a. gerookte eendenborst, appel, uitgebakken spekjes,
geroosterde tuinboontjes en frambozendressing. Voor de liefhebber met eendenleverkrullen: + €   6,50  

WILDSALADE  € 14.50
Gemengde salade met hertenham, paddestoelen, stoofpeer en walnoten, met een
zachte truffeldressing

HOOFDGERECHTEN
SLIPPERS
In de roomboter gebakken slibtongetjes    2 stuks  € 16,50
                                                                             3 stuks  € 21,50
CONFIT DE CANARD  € 17,50

Zacht gegaarde eendenbout met eigen jus en zuurkoolstamppot geserveerd

SUDDER  € 17,50
In herfstbock gestoofde sukade van Black Angusrund geserveerd met een verse aardappelpuree

SPARERIBS  € 17,50
Onovertroffen en geserveerd met koude sausjes

TEMPO DOELOE  € 17,50
Supersaté van gemarineerde Hollandse kipfilet geserveerd met kroepoek, atjar en
seroendeng en huisgemaakte satésaus

PEKINGEEND  € 19,50
Zeer knapperige, op Oosterse wijze bereide eend geserveerd met roergebakken taugé
en hoisinsaus. Specialiteit van De Eend! (bereidingstijd 20 minuten)

CURRY *  € 12,50
Gele curry met o.a. knolselderij, wortel, doperwtjes en kikkererwten en..geserveerd met rijst

STOOFAAL € 25,00
Gestoofde paling op grootmoeders wijze bereid met o.a. citroen, mosterd, dille en met
verse aardappelpuree

LUXE WATERZOOI  € 24,50                                                                                                                              
Zacht gegaarde kabeljauw, zalm en...coquilles tesamen met venkel in Belgische vissaus                    

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes of frites ( mits niet anders vermeld) plus een frisse huisgemaakte appelcompote

Extra:
Dagverse groenten € 2,50 p.p.
Groene salade  € 2,50 p.p.
extra frites of gebakken aardappeltjes € 4,00 per schaaltje

NAGERECHTEN
SCHWARZWALDER TRIFLE  € 6.50
Chocolade trifle met chocolatechipcookie, mascarpone crème en amarenakersen

PANNA COTTA    € 6,50                                                                                                                      
Huisgemaakte Italiaanse slagroompudding met stoofpeertje                                                                   

 Graag telefonisch bestellen 035-5825511


Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond