English
Verwen Me Nu voorgerechten
Terrasfoto met Coupe Romanoff
Zon achter de wolken
genieten op het terras 1
zonsondergang op het Loenderveen
entree van De eend

2e kerstdag

Kerstmenu 2021
TWEEDE KERSTDAG                                                        

Op tweede kerstdag is De Eend geopend vanaf 12.00 uur.
Op deze dag werken wij zonder tafellinnen en kunt u naast onderstaand lunchmenu ook kiezen uit
onze à la carte lunch en dinerkaart. 
Wij serveren het kerstmenu ( lunch en diner ) uitsluitend op reservering.
De keuken is op tweede kerstdag open van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 uur tot 22.00

LUNCHMENU:

Voorgerecht:
       * Trio van lekkernijen ( wij serveren alle 3 ):
             - Kroketje van rivierkreeft met een mosterd-dille dipsaus  
             - Tartaartje van ossenhaas met o.a. basilicum, knoflook en mosterd met daarbij rucola
               en Grana  Padano
              - Terrine van courgette, geitenkaas en geconfijte jonge walnoot

 Verfrissing ( naar keuze € 7,50 extra )
       * Spoom van aperol met vanille-ijs, spumante en munt

Hoofdgerecht:
       * Gebakken kabeljauwfilet met gamba, groentenspaghetti en kreeftenjus
         of
       * Parelhoenfilet gevuld met pistache en gedroogde tomaten geserveerd met linguini en      
         rode wijnsaus
         of
       * Getrancheerde ossenhaas met puree van gerookte aardappel, geroosterde wintergroenten                                               
         en saus van gebakken knoflook
         of
       * Getrancheerde hertenrugfilet met rode kool, puree van knolselderij en een amarenen-wildjus

 Kerstdessert:
       * Trio van lekkernijen ( wij serveren alle 3 ):
            - Cheesecake van witte chocolade
            - Pecannotencaramelijs
            - Mousse van tiramisu

De prijs van het 3-gangen lunchmenu bedraagt € 55,00  per persoon.

KERSTDINER

Voorgerecht:
        * Trio van lekkernijen ( wij serveren alle 3 ):
        - Kroketje van rivierkreeft met een mosterd-dille dipsaus  
        - Tartaartje van ossenhaas met o.a.basilicum, knoflook, mosterd, rucola en Grano padanokaas
        - Terrine van courgette, geitenkaas en geconfijte jonge walnoot

Tussengerecht:
        * Wildbouillon met draadjesvlees en truffelroom
              of
        *  Tom Kha Kai, klassieke Thaise kippensoep met kokosmelk     

 Verfrissing:
       * Spoom van aperol met vanille-ijs, Spumante en munt

Hoofdgerecht:
      * Gebakken kabeljauwfilet met gamba, groentenspaghetti en kreeftenjus
         of
      * Parelhoenfilet gevuld met pistache en gedroogde tomaten geserveerd met linguini en      
         rode wijnsaus
         of
      * Getrancheerde ossenhaas met puree van gerookte aardappel, geroosterde wintergroenten                                               
        en saus van gebakken knoflook
         of
      * Getrancheerde hertenrugfilet met rode kool, puree van knolselderij en een amarenen-wildjus

 Kerstdessert:
        * Trio van lekkernijen ( wij serveren alle 3 ):
         - Cheesecake van witte chocolade
         - Pecannotencaramelijs
         - Mousse van tiramisu

De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 62,50 per persoon.
De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 69,50 per persoon.

Op tweede kerstdag kunt u ook van onze a la carte kaart eten

Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine achtergrond