Kerstmenu 2023
|
DINER EERSTE KERSTDAG: Op eerste kerstdag is De Eend geopend vanaf 17.30 uur. Amuse Heerlijke huisgemaakte verrassingsamuse |
Voorgerecht * Carpaccio van hertenrug met hazelnoot, truffeldressing zoetzure rode kool of * Tartaar van tonijn met sesamdressing en licht pikante gamba of * Tartaartje van couscous met granaatappel, Vadouvan, rozijntjes en pijnboompitjes |
Tussengerecht * Wildbouillon met fazant en paddenstoelen of * Licht gebonden schaaldierensoep met garnalen en scheutje cognac |
||
Verfrissing * Spoom van bergamot, spumante en roomijs |
||
Hoofdgerecht * Ossenhaas met een saus van gekaramelliseerde uitjes of * Kabeljauwmoot met saffraansaus of * "Wellington" van spitskool, zoete aardappel, brie, walnoot en vegetarisch gehakt de hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde groenten, kerstcompote en frites met mayonaise |
||
Kerstdessert Mousse van tiramisu met kersenijs en slagroom
|
De prijs van het 4-gangen kerstmenu bedraagt € 69.50 per persoon. De prijs van het 5-gangen kerstmenu bedraagt € 77.50 per persoon. |